Over ons

Van der Mast Consultancy

‘Neemt uw zorg uit handen’, dat is waar wij voor staan.

Onze dienstverlening bestaat uit het voeren van een dagelijkse up-to-date (digitale) boekhouding, verzorgen van de complete salarisadministratie, samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften btw, inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting en het verstrekken van bedrijfseconomisch, fiscaal en (beperkt) juridisch advies. Wij vervullen graag de rol als sparring partner voor u en uw onderneming en nemen graag uw zorg uit handen.

Onze kracht ligt hierin dat wij ons verplaatsen in u als ondernemer. De ondernemer en zijn onderneming staan centraal in onze dienstverlening. Dit willen wij bereiken door u te voorzien van real-time inzicht in uw financiële situatie en de mogelijkheden benutten om u te voorzien van ‘natuurlijk’ advies. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze ervaring, continue updaten van onze vakkennis (permanente educatie) en doordat wij streven voorop mee te lopen in de technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering van de boekhouding.

Geen bureaucratie en afstand, wij geloven in een no-nonsense aanpak! Daarbij hoort een vaste prijsafspraak, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf is voor ons een pré. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid, waardoor u bij ons (in tegenstelling tot vele soortgelijke) kantoren geen rekening ontvangt voor (telefonisch) overleg.

Van der Mast Consultancy is aspirant-lid van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB).

Daarnaast is Van der Mast Consultancy aangesloten als Yuki-partner. Wij voeren digitale administraties in Yuki, waarbij u up-to-date inzicht heeft in uw boekhouding, overal bereikbaar via smartphone, tablet of computer. De tijd die wij besparen door voorop te lopen in de technologische ontwikkelingen, gebruiken wij om onze adviesfunctie optimaal voor u te benutten.

Christian van der Mast MSc.

Christian is sinds 2006 werkzaam in de accountancy, waarbij hij ervaring heeft opgedaan bij diverse (middelgrote) accountantskantoren. Na het succesvol afronden van de studie tot registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit is Christian medio 2014 ingeschreven als Registeraccountant. In 2019 heeft hij besloten afstand te doen van de titel registeraccountant en verder te gaan als aspirant-lid onder de vlag van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB), hetgeen beter aansluit bij de dagelijkse praktijk van zijn kantoor.

Christian is sociaal en actief in diverse netwerken. Daardoor beschikt hij over een uitgebreid netwerk van zelfstandigen en professionals.

Meer informatie? Neem contact op

Wij zijn bereid uw vragen te beantwoorden